top of page

INFORMATION

Glowcally er en konceptbutik i hjertet af Århus, med fokus på dig og hvordan du optimere din "you-time". Vi er et lille hold af specialiste med passion, der gør den her hudplejeklinik unik.  Herunder finder du information omkring åbningstider, parkering, booking, afbudsregler, betaling, og meget mere. Skulle du have et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på herunder - så kontakt os,  så vi kan hjælpe dig på bedst mulig måde

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 11-18

Lørdag: 10-13

Vi gør opmærksom på at det er muligt at booke morgentider, men kun igennem aftale med behandler. 

For produkt køb, så skriv endelig til os. I øjeblikket er vi ikke mange i butikken, og du kan derfor risikere at vi sidder i behandling. Når vi er i behandling, så låser vi døren, af sikkerhedmæssige årsager

 

Parkering:

Der er adgang til en kunde-parkeringsplads i gården. Parkeringskortet afhentes i butikken. Er pladsen optaget, så henviser vi til parkering i Latinergårdens, eller Magasins parkeringshus - begge er mindre end 200m fra butikken. 

Booking:

Bookning af tider kan gøres via vores hjemmeside, på sms, eller gennem opkald. Vær dog opmærksom på at du får en bekræftelse fra os. 

Afbud:

Alle afbud skal ske 24 timer før din tid, ellers kræver vi halv betaling på den bookede behandling. 

Betaling:

Vi tager på nuværende tidspunkt kun imod MobilPay 

Anden information:

Max (en coton de tulear) er en allergivenlig hund, men vil være at finde i butikken fra tid til anden. Dette bliver nævnt i forhold til dem som har hundeallergi. Vi gør meget ud af at han aldrig er i nærheden af lagner, håndklæder eller briksene.

bottom of page